Spjeld – Scand Industrimiljø AS har spjeld i flere varianter

Trenger du spjeld til industriproduksjon? Scand Industrimiljø AS har et godt utvalg av manuelle og automatiske spjeld og er i besittelse av stor kunnskap på området. Innen spjeld kan vi tilby flere varianter som holder høy kvalitet og er laget av holdbare materialer. Vi har også diverse tilbehør til spjeld. Våre spjeld egner seg for støv-, spon- og flisavsug, punktavsug, sveiseavsug samt sentralstøvsuging. Med andre ord spjeld som dekker de fleste behov hos industrien.

Spjeld – Scand Industrimiljø AS råder over ekspertise på området

Kjøper du spjeld hos Scand Industrimiljø AS får du ikke bare tak i spjeld av høy kvalitet. Vår omfattende kompetanse innen avsugsprodukter for industrien gjør at vi også kan by på meget kvalifisert rådgivning innen spjeld. Våre medarbeidere har flere års erfaring, og jobber kontinuerlig for å holde seg oppdaterte på utviklingen innen industriprodukter. Derfor er Scand Industrimiljø AS en anerkjent aktør som i en årrekke har levert kvalitetsprodukter til en lang rekke fornøyde kunder.

Spjeld – vi kan tilby stor leveringspålitelighet

Kvalitet innebærer også høyeste grad av leveringspålitelighet fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Det får du takket være deres godt utviklede distribusjonsnett på så vel hjemmemarkedene i Sverige, Norge, Danmark og på eksportmarkedene i Europa samt øvrige deler av verden. Har du spørsmål vedrørende spjeld er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Scand Industrimiljø AS.

SE MER