Sluse – Scand Industrimiljø AS har sluser for industrien

Har du behov for en sluse? Hos Scand Industrimiljø AS har du mulighet for å finne din nye sluse i det omfattende utvalget av industriprodukter. Vi råder over stor viten innen varekategorien sluse og kan derfor assistere deg i valget av riktig sluse. Vi har rotorsluser for under-og overtrykk med 6- eller 8-bladet rotor. Vi har dessuten cutter og separator som håndterer hhv. papir og papir/plast. Innen kategorien sluse kan du med andre ord finne produkter som dekker de fleste behov.

Sluse – medarbeidere med stor kompetanse

Kjøper du en sluse hos Scand Industrimiljø AS får du ikke bare tak i en sluse av høykvalitet. Vår spisskompetanse innen avsugsprodukter for industrien gjør at vi kan tilby meget kvalifisert rådgivning når du skal velge sluse. Våre medarbeidere har flere års erfaring, og jobber kontinuerlig for å holde seg oppdaterte på utviklingen innen industriprodukter. Derfor er Scand Industrimiljø AS en anerkjent aktør som i en årrekke har levert kvalitetsprodukter til en lang rekke fornøyde kunder.

Sluse – vi kan tilby stor leveringspålitelighet

Kvalitet innebærer også høyeste grad av leveringspålitelighet fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Det får du takket være deres godt utviklede distribusjonsnett på så vel hjemmemarkedene i Sverige, Norge, Danmark og på eksportmarkedene i Europa samt øvrige deler av verden. Har du spørsmål vedrørende sluse er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Scand Industrimiljø AS.

SE MER