Silo – Scand Industrimiljø AS har silo i sortimentet

Trenger du silo til dine produksjonsfasiliteter? Scand Industrimiljø har silo i sortimentet og er i besittelse av stor kunnskap på området. Vår silo holder høy kvalitet og er laget av holdbare materialer. Vår silo egner seg for støv-, spon- og flisavsug, punktavsug, sveiseavsug samt sentralstøvsuging, og er produsert etter de høyeste standardene på området.

Silo – Scand Industrimiljø er spesialist

Kjøper du silo hos Scand Industrimiljø får du ikke bare tak i silo av høykvalitet. Vår omfattende kompetanse innen avsugsprodukter for industrien gjør at vi også kan by på meget kvalifisert rådgivning innen silo. Våre medarbeidere har flere års erfaring, og holder seg kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen produksjonsfasiliteter. Derfor er Scand Industrimiljø en anerkjent aktør som i en årrekke har levert kvalitetsprodukter til en lang rekke fornøyde kunder.

Silo – vi kan tilby stor leveringspålitelighet

Kvalitet innebærer også høyeste grad av leveringspålitelighet fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Det får du takket være deres godt utviklede distribusjonsnett på så vel hjemmemarkedene i Sverige, Norge, Danmark og på eksportmarkedene i Europa samt øvrige deler av verden. Har du spørsmål vedrørende silo er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Scand Industrimiljø.