Flisavsug – Scand Industrimiljø AS tilbyr diverse avsugsløsninger

Ser du etter en spesialist på flisavsug? Vi er en etablert aktør innen flisavsug og andre typer avsug og tilbyr løsninger innen støv-, spon- og flisavsug, punktavsug, sveiseavsug samt sentralstøvsuging. Flisavsug fra Scand Industrimiljø dekker de fleste behov hos industrien og sørger for at flis fjernes effektivt.

Flisavsug – Scand Industrimiljø AS er ekspert på avsug

Kjøper du produkter for flisavsug hos Scand Industrimiljø AS er det ikke bare produkter av høy kvalitet. Vår omfattende kompetanse innen flisavsug for industrien gjør at vi også kan by på meget kvalifisert rådgivning når det gjelder løsninger innen flishåndtering. Våre medarbeidere har flere års erfaring, og sørger for kontinuerlig å holde seg oppdaterte på utviklingen innen flisavsug. Derfor er Scand Industrimiljø en anerkjent aktør som i en årrekke har levert kvalitetsprodukter til en lang rekke fornøyde kunder.

Flisavsug – vi kan tilby stor leveringspålitelighet

Kvalitet innebærer også høyeste grad av leveringspålitelighet fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Det får du takket være deres godt utviklede distribusjonsnett på så vel hjemmemarkedene i Sverige, Norge, Danmark og på eksportmarkedene i Europa samt øvrige deler av verden. Har du spørsmål vedrørende flisavsug er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Scand Industrimiljø AS.

SE MER