Filter – Scand Industrimiljø AS har filtre i flere varianter

Trenger du filter til dine produksjonsfasiliteter? Scand Industrimiljø AS har et bredt utvalg i kategorien filter og er i besittelse av stor kunnskap på området. Innen filter kan vi tilby flere varianter som holder høy kvalitet og har forskjellige funksjonalitet. Vi har også diverse tilbehør til filter. Et filter fra Scand Industrimiljø AS egner seg for støv-, spon- og flisavsug, punktavsug, sveiseavsug samt sentralstøvsuging. Med andre ord filter som dekker de fleste behov hos industrien.

Filter – Scand Industrimiljø råder over ekspertise på området

Kjøper du filter hos Scand Industrimiljø AS får du ikke bare tak i filter av høykvalitet. Vår omfattende kompetanse innen avsugsprodukter for industrien gjør at vi også kan by på meget kvalifisert rådgivning innen filter. Våre medarbeidere har flere års erfaring, og jobber kontinuerlig for å holde seg oppdaterte på utviklingen innen produksjonsfasiliteter. Derfor er Scand Industrimiljø AS en anerkjent aktør som i en årrekke har levert kvalitetsprodukter til en lang rekke fornøyde kunder.

Filter – vi kan tilby stor leveringspålitelighet

Kvalitet innebærer også høyeste grad av leveringspålitelighet fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Det får du takket være deres godt utviklede distribusjonsnett på så vel hjemmemarkedene i Sverige, Norge, Danmark og på eksportmarkedene i Europa samt øvrige deler av verden. Har du spørsmål vedrørende filter er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Scand Industrimiljø AS.

SE MER