Blandebord – Scand Industrimiljø AS har blandebord av høy kvalitet

Leter du etter blandebord? Scand Industrimiljø AS forhandler blandebord og råder over stor viten innen industriproduksjon. Vi forhandler både blandebord og en rekke andre produkter innen støv-, spon- og flisavsug, punktavsug, sveiseavsug samt sentralstøvsuging. Et blandebord fra Scand Industrimiljø er produsert etter de høyeste standardene på området.

Blandebord – hos oss jobber kvalifiserte fagfolk

Kjøper du blandebord hos Scand Industrimiljø AS får du ikke bare tak i blandebord av høykvalitet. Vår spisskompetanse innen industrimiljø gjør at vi kan tilby meget kvalifisert rådgivning når det gjelder blandebord og andre produksjonsfasiliteter. Våre medarbeidere har flere års erfaring, og jobber kontinuerlig for å holde seg oppdaterte på utviklingen innen industrielle produksjonsfasiliteter. Derfor er Scand Industrimiljø AS en anerkjent aktør som i en årrekke har levert kvalitetsprodukter til en lang rekke fornøyde kunder.

Blandebord – vi kan tilby stor leveringspålitelighet

Kvalitet innebærer også høyeste grad av leveringspålitelighet fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Det får du takket være deres godt utviklede distribusjonsnett på så vel hjemmemarkedene i Sverige, Norge, Danmark og på eksportmarkedene i Europa samt øvrige deler av verden. Har du spørsmål vedrørende blandebord er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Scand Industrimiljø AS.

SE MER