Avsugsanlegg – Scand Industrimiljø AS er spesialist på produksjonsfasiliteter

Behov for avsugsanlegg? Scand Industrimiljø AS forhandler avsugsanlegg og har stor kompetanse vedrørende støvproblematikk innen industriell produksjon. Vi forhandler både avsugsanlegg og en rekke andre produkter innen støv-, spon- og flisavsug, punktavsug, sveiseavsug samt sentralstøvsuging. Et avsugsanlegg fra Scand Industrimiljø AS er produsert etter de høyeste standardene på området.

Avsugsanlegg – hos oss jobber kvalifiserte fagfolk

Kjøper du avsugsanlegg hos Scand Industrimiljø får du ikke bare tak i avsugsanlegg av høykvalitet. Vår spisskompetanse innen industrimiljø gjør at vi kan tilby meget kvalifisert rådgivning når det gjelder avsugsanlegg og andre produksjonsfasiliteter. Våre medarbeidere har flere års erfaring, og jobber kontinuerlig for å holde seg oppdaterte på utviklingen innen industrielle produksjonsfasiliteter. Derfor er Scand Industrimiljø AS en anerkjent aktør som i en årrekke har levert kvalitetsprodukter til en lang rekke fornøyde kunder.

Avsugsanlegg – vi kan tilby stor leveringspålitelighet

Kvalitet innebærer også høyeste grad av leveringspålitelighet fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Det får du takket være deres godt utviklede distribusjonsnett på så vel hjemmemarkedene i Sverige, Norge, Danmark og på eksportmarkedene i Europa samt øvrige deler av verden. Har du spørsmål vedrørende avsugsanlegg er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Scand Industrimiljø AS.

SE MER